Národné kuchyne▼
Viac▼
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový šalát bez majonézy
Michal 45 min. nízka
Zobraziť recept
BRAVČOVÉ MÄSO
Ražniči v parnom hrnci
Dada 60 min. nízka
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia plnené mozzarellou s bazalkou
Zuzka 30 min. nízka
RIZOTO
Rizoto s hubami
Michal 40 min. nízka
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Vajíčka v paprike
Michal 10 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť