Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Rybacie fašírky
Michal 45 min. nízka
Zobraziť recept
KURACIE MÄSO
Kuracie roládky so žemľovou plnkou
Jurgason — stredná
Pečené kuracie stehná so žemľovou plnkou
Dada — nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s údeným mäsom
Norika 1 h. 30 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové hamburgery
Zuzka 30 min. stredná
Tekvicové fašírky s mäsom
Zuzka 40 min. stredná
Kuracie prsia plnené syrovou praženicou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Gnocchi so syrom Pecorino
Michal 15 min. nízka
KNEDLE
Karlovarská knedľa
Michal 1 h. 10 min. nízka
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Tekvica zapečená s bryndzou
Zuzka 40 min. nízka
Cannelloni s tekvicou
Zuzka 60 min. stredná
Bravčovinka s medom a vlašskými orechmi
Zuzka 30 min. nízka
CESTOVINY
Fettuccine s brokolicou
MÄSOVÉ POLIEVKY
Hovädzí vývar
Michal 2 h. 30 min. nízka
Pečený pstruh
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť