Národné kuchyne▼
Viac▼
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Restovaná králičia pečeň
Michal 15 min. nízka
Zobraziť recept
CESTOVINY
Zapekané šunkové fliačky
Dada 60 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové na hubách
Jurgason 60 min. nízka
KURACIE MÄSO
Pečená kuracia pečeňová paštéta
DIVINA
Plnená prepelica v slaninkovom obale
Jurgason 1 h. 30 min. stredná
Plnené kuracie stehná v alobale
Dada 2 h. vysoká
Šunkové fliačky s cuketou
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Pečená cvikla s cesnakom
Dada 1 h. 30 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Strukovinový guláš s klobásou
Dada 40 min. stredná
Bravčové medailónky v zeleninovej omáčke
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Jurgason 60 min. stredná
NÁTIERKY
Guacamole
Michal 10 min. nízka
Zapekané zemiakové halušky s kuracím
Rýchla rybacia nátierka
Jurgason 5 min. nízka
Tofu-mäsová fašírka
Dada 1 h. 30 min. stredná
Zemiakový nákyp s mäsom a fazuľou
Dada — stredná
Boloňské špagety
Michal 60 min. stredná
Mäsovo-hubové špízy
Slané mäsovo-kapustové buchty
Zuzka — stredná
SLANÉ CHUŤOVKY
Nakladaný Camembert s cesnakom a cibuľou
Dada — nízka
Pikantný segedínsky guláš
Dada 1 h. 20 min. stredná
Bravčové závitky so sušenými marhuľami
Bravčový závitok s cuketou
Mäsovo-cícerové rolky
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
Fašírky
Zemiakové pagáčiky
Tmavá fazuľová polievka
Cvikový šalát s hruškami
Sekaná na plechu
TORTY
Valentínska vanilkovo jahodová torta
ŠTRÚDLE
Tvarohovo-banánové pletenky
MÄSOVÉ POLIEVKY
Hovädzí vývar
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ovsená kaša s pohánkou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť