Národné kuchyne▼
Viac▼
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Restovaná králičia pečeň
Michal 15 min. nízka
Zobraziť recept
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové na hubách
Jurgason 60 min. nízka
Bravčové v alobale
Dada 1 h. 20 min. nízka
KURACIE MÄSO
Pečená kuracia pečeňová paštéta
Dada 60 min. stredná
Kelový prívarok s kuracím soté
Pečené údené bravčové koleno
Dada 1 h. 30 min. nízka
DIVINA
Plnená prepelica v slaninkovom obale
Jurgason 1 h. 30 min. stredná
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s paradajkami a mäsom
Bravčové medailónky v zeleninovej omáčke
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehná na cibuli
Dada 1 h. 40 min. nízka
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Jurgason 60 min. stredná
Bôčikové karbonátky
Zapekané zemiakové halušky s kuracím
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica na mede s hroznovou omáčkou
Dada — nízka
Grilovaný hamburger v domácich žemličkách
Dada 2 h. vysoká
Kuracie prsia v karí-zázvore
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kapustnica so šošovicou
Dada 1 h. 20 min. stredná
Tofu-mäsová fašírka
Dada 1 h. 30 min. stredná
Bravčový závitok s cuketou
Bravčové závitky so sušenými marhuľami
Pikantný segedínsky guláš
Plnená tekvica v lístkovom ceste
ActiFry cesnaková kuracina
ActiFry kuracie krídelká v zázvorovej marináde
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť