Národné kuchyne▼
Viac▼
KURACIE MÄSO
Kuracie na cukete so smotanou
Dada — nízka
Zobraziť recept
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Dada 2 h. 30 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Štefánska roláda
Elenka 2 h. stredná
Držková polievka
Krúpová baba s údeným a hubami
Dada 2 h. nízka
Plnené zemiakové placky
Dada 2 h. stredná
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s údeným mäsom
Norika 1 h. 30 min. nízka
TEĽACIE MÄSO
Teľací guláš
Michal 2 h. stredná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Cuketovo - zemiakové placky
Dada 60 min. nízka
Bravčový guláš so šampiňónmi
Michal 1 h. 10 min. nízka
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Omeleta s hráškom
Michal — nízka
Bravčový rezeň v zemiakovom ceste
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Losos v bylinkovo- horčicovom obale
Zuzka 25 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť