Národné kuchyne▼
Viac▼
SUCHÉ PEČIVO
Orechové štangle
Norika 1 h. 30 min. nízka
Zobraziť recept
Krehké linecké pečivo
Jurgason 1 h. 30 min. stredná
KOŠÍČKY
Linecké penové košíčky
Jurgason 50 min. vysoká
Vianočné čokoládové tortičky
Danuška 45 min. nízka
Čajové pečivo
Danuška 50 min. nízka
Plnené košíčky od babičky
Norika 60 min. stredná
ROLÁDY
Tvarohová roláda
Michal 60 min. nízka
ZÁKUSKY
Ovocný zákusok s kefírovým želé
Zuzka 45 min. stredná
KOLÁČE
Veľkonočný mazanec
Zuzka 1 h. 30 min. nízka
Tvarohový zákusok s broskyňami
Michal 1 h. 15 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Marinované bravčové steaky so slaninou
Dada 60 min. stredná
SLADKÉ JEDLÁ
Sladké tvarohové krokety
Jurgason 30 min. nízka
MAFINY
Jemné banánovo - jahodové mafiny
Zuzka 40 min. nízka
Jablkové pité
Norika — nízka
Veľkonočný kohútik
Jurgason 60 min. stredná
Tvarohový zákusok s rebarborou
Michal 2 h. stredná
KURACIE MÄSO
Párty stehienka na jablkách s olivami
Zuzka 2 h. nízka
Veľkonočné judáše
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
Poľovnícke orechové gombíky
Grilážky
Kolieska s orechovým snehom
Medové rezy s orechovou grilážou
Kokosovo smotanové rohlíčky
Medvedie labky
Oškvarkové slimáčiky
Piškótová saláma s orechmi a kokosom
Kokosové kolieska
Vanilkové rožky
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šampiňónová omáčka s knedľou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť