Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírky
Dada 40 min. nízka
Zobraziť recept
Francúzske zemiaky zo surových zemiakov
Dada 1 h. 20 min. nízka
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Dada 60 min. nízka
Plnené zemiakové placky
Dada 2 h. stredná
Čevabčiči
Zuzka 30 min. nízka
Plnená paprika
Dada — stredná
KURACIE MÄSO
Pečené kuracie stehná so žemľovou plnkou
Dada — nízka
KOLÁČE
Hrnčekový koláč z domácej pekárničky
Dada 1 h. 10 min. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Šalátová polievka
Editka 40 min. nízka
Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci
Obrátene bravčové rezne
Zuzka — nízka
NEZARADENÉ SLADKÉ RECEPTY
Piškótové cesto
Michal — nízka
Čevabčiči v parnom hrnci
SLADKÉ JEDLÁ
Žemľovka z domácej pekárničky
Jahodová bublanina
Klasické bravčové rezne
SLADKÉ RAŇAJKY
Dolky s lekvárom
Dada 30 min. nízka
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Omeleta s hráškom
Vyprážaná cuketa so salámou a syrom
Tvarohové ovocné knedličky
Dada 45 min. stredná
Kuracie stehná v špenáte
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Cuketa v bazalkovom cestíčku
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
Pečená bravčová roláda
PRÍVARKY A OMÁČKY
Chrenová omáčka
ZÁKUSKY
Oblíž prst
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s párkom
Banánové krémové rezy s tvarohom
SUCHÉ PEČIVO
Čertove makové oči
Zemiakový prívarok s kôprom
Kokosky
Liate jablkové buchty
Syrová cesnačka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť