svetvomne.sk
Lasagne s jemným bešamelom

Recept na prípravu klasického talianskeho jedla so zvlášť pripravovaným bešamelom.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Cestoviny zapekané s baklažánom

Jednoduchý recept na zapekané cestoviny s baklažánom, šampiňónmi, šunkou a fazuľkovými strukmi.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

stredná

Ryžové rezance s bravčovým mäsom a hubami shiitake

Jednoduchý pokrm na japonský spôsob.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou

Špecle sú v podstate halušky, ktoré nájdeme v jedálničkoch nemecky hovoriacich národov ako „Spätzle“. Sú nielen veľmi obľúbené ako príloha k mäsu s omáčkou, ale aj ako samostatný pokrm keď sú zmiešané so syrom, slaninou a inými chutnými ingredienciami.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Špagety záhradníka

Špagety s rôznou zeleninou.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Bryndzové špagety

Recept na špagety s bryndzou, chrumkavou mrkvičkou, cibuľkou a koriandrom.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Cestoviny tagliatelle s citrónom a parmezánom

Ľahké, chutné, svieže a rýchlo stráviteľné cestoviny.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Cestoviny so špenátovou omáčkou

Sýta cestovinová pochúťka.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Fettuccine s brokolicou

Cestoviny s parenou brokolicou a paradajkami v jemnej bazalkovo - petržlenovej omáčke.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Lasagne

Jednoduchý recept na prípravu tradičného talianskeho hlavného jedla z cestovín a bravčového mäsa.

Kuchtil

Norika

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Špenátové tagliatelle so salámou a hubami

Pestré cestoviny plné rozmanitých chutí.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Cannelloni s mäsovou plnkou

Jednoduchá príprava pokrmu z vynikajúcej talianskej kuchyne.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

stredná

Cestoviny s omáčkou z čiernej fazule

Vynikajúce a výživné jedlo, ktoré je v Ázii tiež známe pod názvom "Jajangmyeon", alebo "Zazang". Štandardne sa robí s bravčovým mäsom. My sme tentokrát použili hovädzie, ale dobré je aj s kuracím či s tofu.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

stredná

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť