Pečená roláda z mletého bravčového mäsa, vo vnútri jemná a na povrchu chrumkavá, plnená varenými vajíčkami.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
stredná
Obľúbený recept na klasickú plnenú papriku jednoducho uvarenú-upečenú v rúre.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Návod ako si pripraviť rýchly a nenáročný obed zo zemiakov a mletého bravčového mäska, ktorý dobre zasýti a ešte lepšie chutí.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Sekaná z mletého mäsa so šampiňónmi a zeleninou. Podávame ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovým pyré.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
nízka
Farebná mäsová roláda vhodná na slávnostné príležitosti.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
1 h. 40 min.Náročnosť
stredná
Pečené špízy servírujeme s prílohami zo zemiakov. Vhodné sú aj k strukovinovým prívarkom a omáčkam.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Nechutí vaším rodinným príslušníkom cuketa? Skúste im ju naservírovať ako lodičky so zemiakovými plachtami na "vlnách" ľadového šalátu a uvidíte, že len tak sa po nej "zapráší".
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Actifry recept na lahodné bravčové fašírky s údeným syrom a kolieskami paradajky. Vhodnou prílohou sú zemiaky na akýkoľvek spôsob.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Chutné domáce zemiakové guľky plnené mäsovou plnkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Šťavnatý obed z jedného hrnca.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Podávame s pečivom a čerstvou zeleninou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Chutné zeleninovo-mäsové fašírky.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Mäsová roláda z morčacích pŕs plnená zmesou mletého mäsa a ryže.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Obľúbené bravčovinky s jarným nádychom. Podávame s jarnou cibuľkou a klasicky s varenými zemiakmi a horčicou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
35 min.Náročnosť
nízka
Chutná rýchla večera. Žemle sú po zapečení na povrchu krásne chrumkavé, vo vnútri mäkučká mäsová plnka. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Kvalitná domáca sekaná z doma mletého mäsa obohatená zdravou zeleninou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Chutné šťavnaté bravčové hamburgery so syrom.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Fašírku podávame šibačom na studeno, s tradičnou vekou. Tým, ktorí sa u nás zdržia až k obedu môžeme paštétu zohriať a podať so zemiakovou kašou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
vysoká
Pokrm vhodný nielen na Halloween. Pripomína strašidelné hlavy plné červíkov :). Podávame so zemiakovým pyré.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Výborné a šťavnaté plnené kelové listy.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Plnené kapustové závitky sú vynikajúcim sýtym obedom. Zapečené pod syrovou "perinkou" vám mimoriadne zachutia.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Buchty sú najchutnejšie čerstvé, preto ich treba rýchlo zjesť :) Čo iste nebude taký veľký problém :)
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
—Náročnosť
stredná