Pečené mäso s ľahkou sladkou príchuťou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
nízka
Takto nám varila mama. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Pikantné bravčové mäso so sviežou chuťou sladkokyslých sušených marhúľ.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Recept na prípravu bravčových rezňov v parnom hrnci so šalátovou prílohou.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Zvlášť jemné a lahodné bravčové rezne.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Recept na prípravu duseného bravčového mäska na čerstvých šampiňónoch. Vhodnou prílohou je ryža, tarhoňa alebo zemiaková kaša.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Chutné bravčové karé, z ktorého nemusí byť vždy len rezeň, podávané na špagetách.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Na slížiky nakrájané bravčové mäso nasiaknuté aromatickou marinádou s rukolou určite zachutí každému.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Obľúbená klasika: kelový prívarok s duseným bravčovým. Podávame podľa chuti s čerstvým voňavým chlebíkom
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Čo uvariť na obed ak máme doma parný hrniec? Jednoduchý a rýchly recept na bravčové rezne na bielom víne.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Podávame s opekanými zemiakmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná