svetvomne.sk

 

Filter

 

 

Vyprážaná hliva v pivnom cestíčku

Vyprážaná hliva v pivnom cestíčku

Chutná zdravá hliva v cestíčku. Podávame s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
stredná

Palacinková pochúťka

Palacinková pochúťka

Palacinky na trochu iný spôsob, ochutené tradičnou kombináciou jabĺk a škorice. Tým, že sú palacinky hrubšie, ušetria vám čas a ich chuť je vynikajúca.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
stredná

Tvarohové pité

Tvarohové pité

Krehký klasický koláčik... recept na variant s tvarohovo-pudingovou plnkou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná

Cisársky trhanec

Trhanec je európska dobrota z nadýchaného jemného cesta opekaného na masle. Podáva sa posypaný cukrom s ovocnými kompótmi.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
stredná

Kakaové lievance

Kakaové lievance

Recept na chutné kakaové lievance z jemného nadýchaného cesta. Podľa chuti podávame s džemom, javorovým sirupom alebo poprášené s cukrom či škoricou.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka

Banánové palacinky

Banánové palacinky

Inovatívna verzia klasickej dobroty ktorá neurazí ani najnáročnejšieho gurmána. Na obrázku je plnená slivkovým lekvárom a posypaná kryštálovým cukrom a škoricou.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka

Pletenky

Pletenky

Nadýchané pečivo ktoré nesmie chýbať na sviatočnom stole.

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka

Zapekané palacinkové rezance s orechmi

Zapekané palacinkové rezance s orechmi

Palacinkovú pochúťku servírujeme teplú a pocukrovanú.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná

Domáce Dobošové rezy

Overený recept na prípravu dobošiek ako od babičky. Šesť vrstiev jemného tenkého korpusu na striedačku s lahodným kakaovým krémom.

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
stredná

Oškvarkové koláčiky

Oškvarkové koláčiky

Jednoduchý spôsob prípravy klasických oškvarkových pagáčikov.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
vysoká

Vianočka

Vianočka

Domáca je najlepšia. Cez rok na raňajky na druhý deň po upečení, na Vianoce ku kapustnici. Deťom chutia aj "vianočkové dukátové buchtičky", kedy vianočku pokrájame na kocky a na tanieri zalejeme vanilkovým pudingovým krémom.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
2 h.
Náročnosť
stredná

 
 

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť