Výborné rezy so zdravou želatínou z morských rias. Agar je vynikajúcim želírujúcim prostriedkom, je bez chuti, plný minerálov a s minimálnym množstvom kalórií v dávke na jeden koláč. Vytvára kvalitné hutné želé.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 15 min.Náročnosť
vysoká
Pozrite si overený postup na prípravu vynikajúceho tortového korpusu, ktorý sa vďaka šťavnatej netradičnej ingrediencii - mrkve, dá servírovať aj samostatne s cukrovou polevou, šľahačkou, alebo zmrzlinou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
stredná
Vynikajúci recept na rezy s citrónovo mliečnym krémom a sladkou a chrumkavou grilážkou na povrchu.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Torta plná tradičných chutí s netradičnou stéviou. Pre milovníkov cukru je možnosť jednoduchého nahradenia stévie za cukor.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
vysoká
Úžasne dobrý koláč, plný jabĺk a tvarohu so skvelými vlašskými orechmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
stredná
Maslová bábovka, plná obľúbenej čokolády, vlašských orechov a sušených fíg. Bábovka je veľmi chutná a jej príprava je nenáročná.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká
Obľúbené vianočné medovníčky zo zdravej špaldovej múky.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Jednoduchý a rýchly, hrnčekový koláč. V recepte sme použili hrnček o objeme 200 ml.
Kuchtil
OndrejČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Fantastická medová torta plná úžasného karamelového krému s orechmi. Recept je inšpirovaný obľúbenou arménskou tortou Marlenka a vynaložená námaha a trpezlivosť pri jej príprave sa zaručene oplatí. Torta je vhodný dezert na sviatočný vianočný stôl.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
vysoká