Národné kuchyne
Viac
  Viac  
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
MÄSOVÉ POLIEVKY
Frankfurtská polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kelový prívarok so zemiakmi
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Coleslaw z červenej kapusty
ZÁKUSKY
Krémové rezy s mascarpone
KURACIE MÄSO
Kuracie po čínsky
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
Guláš s fazuľou
MORČACIE MÄSO
Morčacie soté so zelerom a šampiňónmi
Zeleninová musaka
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies