Jednoduchý recept na prípravu chutného pečeného mäsa s cesnakovým nádychom. Vhodnou prílohou sú zemiaky, alebo knedľa a dusená kapusta.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
2 h. Náročnosť
nízka
Jemné, pečené bravčové stehno špikované údenou slaninou. Odporúčame podávať s dusenými zemiakmi a s kyslou uhorkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Málokto odolá kombinácii smaženého bravčového mäsa, cibule, cesnaku, papriky, nakladanej uhorky a kečupu. Aby bol katov švih naozaj ostrý, treba mu sekeru nabrúsiť pikantnou paprikou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Soté "na divoko" podávame s varenými zemiakmi a štipľavou feferónkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Chutné, ľahké a jemné mäso v diétnej úprave.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Obľúbené pečené bravčové na zelenine. Podávame so zemiakovou prílohou, s kyslou uhorkou či chutným cviklovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Chutne upravené bravčové plece, naplnené slaninkou, vajíčkom a kapustou na šťave.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Niečo pre milovníkov pikantných jedál.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Dusené bravčové mäso so zeleninou, upravené na mexický spôsob, vhodnou prílohou je dusená ryža.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Podávame s ľahkým zemiakovým pyré.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Chutný recept na prípravu bravčového mäsa s cukinou.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Chutná bravčovinka v horčicovej omáčke s pórikom a jablkami. Podávame s ryžou, alebo s cestovinami.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchá príprava kúskov bravčovinky v chutnej horčicovej omáčke. Odporúčame podávať s maslovou ryžou parboiled a s niektorým z cviklových šalátov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Pestrý wok z ázijskej kuchyne. Podávame s ryžou alebo ryžovými rezancami.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Bravčové soté lákavej vôňe a chuti. Vhodnou prílohou môže byť kuskus, tarhoňa alebo ryža.
Kuchtil
MichalČas prípravy
2 h. 15 min.Náročnosť
nízka
Recept na pečené plátky bravčového stehna s paradajkami, šampiňónmi a smotanou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Chutný obed nielen pre deti. Podávame s cestovinou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Česká klasika, bravčové stehno s kyslou kapustou a knedľou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Obľúbené španielske vtáčiky z bravčového mäsa pripravené v parnom hrnci.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchý pokrm na japonský spôsob.
Kuchtil
MichalČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Vynikajúci recept na hustú mäsovo-zeleninovú polievku z ruskej, ukrajinskej, bulharskej... kuchyne. Hoci sa príprava zdá v troch hrncoch komplikovaná, je v skutočnosti jednoduchá. Stačí dodržať postupnosť krokov uvedených v recepte a bude skutočne mňam:)
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
vysoká