Jednoduchý recept na prípravu chutného pečeného mäsa s cesnakovým nádychom. Vhodnou prílohou sú zemiaky, alebo knedľa a dusená kapusta.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
2 h. Náročnosť
nízka
Málokto odolá kombinácii smaženého bravčového mäsa, cibule, cesnaku, papriky, nakladanej uhorky a kečupu. Aby bol katov švih naozaj ostrý, treba mu sekeru nabrúsiť pikantnou paprikou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Jemné, pečené bravčové stehno špikované údenou slaninou. Odporúčame podávať s dusenými zemiakmi a s kyslou uhorkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Chutne upravené bravčové plece, naplnené slaninkou, vajíčkom a kapustou na šťave.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Chutné, ľahké a jemné mäso v diétnej úprave.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Niečo pre milovníkov pikantných jedál.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Obľúbené pečené bravčové na zelenine. Podávame so zemiakovou prílohou, s kyslou uhorkou či chutným cviklovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Chutný pokrm na spôsob gréckej kuchyne. Podávame teplé s tzatziki.
Kuchtil
MichalČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Soté "na divoko" podávame s varenými zemiakmi a štipľavou feferónkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Vynikajúci recept na hustú mäsovo-zeleninovú polievku z ruskej, ukrajinskej, bulharskej... kuchyne. Hoci sa príprava zdá v troch hrncoch komplikovaná, je v skutočnosti jednoduchá. Stačí dodržať postupnosť krokov uvedených v recepte a bude skutočne mňam:)
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
vysoká
Jednoduchá príprava kúskov bravčovinky v chutnej horčicovej omáčke. Odporúčame podávať s maslovou ryžou parboiled a s niektorým z cviklových šalátov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Chutná bravčovinka v horčicovej omáčke s pórikom a jablkami. Podávame s ryžou, alebo s cestovinami.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Chutný recept na prípravu bravčového mäsa s cukinou.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Chutný obed nielen pre deti. Podávame s cestovinou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Jednoduchý pokrm na japonský spôsob.
Kuchtil
MichalČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Recept na pečené plátky bravčového stehna s paradajkami, šampiňónmi a smotanou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Česká klasika, bravčové stehno s kyslou kapustou a knedľou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Pestrý wok z ázijskej kuchyne. Podávame s ryžou alebo ryžovými rezancami.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Bravčové soté lákavej vôňe a chuti. Vhodnou prílohou môže byť kuskus, tarhoňa alebo ryža.
Kuchtil
MichalČas prípravy
2 h. 15 min.Náročnosť
nízka
Dusené bravčové mäso so zeleninou, upravené na mexický spôsob, vhodnou prílohou je dusená ryža.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Obľúbené španielske vtáčiky z bravčového mäsa pripravené v parnom hrnci.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka