Hustý, chutný guláš pre milovníkov hovädzích držiek.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Chutný pokrm na spôsob gréckej kuchyne. Podávame teplé s tzatziki.
Kuchtil
MichalČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Hustá polievka zo zeleniny a rybieho filé. Na polievku odporúčame použiť filé, ktoré obsahuje 100% mäsa a nie je ničím konzervované. Najvhodnejšie je z filé z rýb, ktoré sú priamo po ulovení spracované a zamrazené. Samozrejme, že na polievku môžete použiť aj akúkoľvek mrazenú, alebo čerstvú rybu. Avšak jej konzumácia je ťažšia, keďže treba kontrolovať pri jedení kostičky.
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
vysoká
Jemne pikantná, ľahko sladká, chutne slaná... nech vás táto kombinácia chutí neodradí, stojí za to vyskúšať. Podávame teplé ako prílohu alebo samostatný pokrm.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Maslové kurča (Murgh Makhani) je jemne pikantné severoindické jedlo obľúbené po celom svete. Chutné mäso v skvelej omáčke podávame s ryžou, alebo s indickými chlebovými plackmi.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Vyprážaná ryba v chutnom nadýchanom cestíčku.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Pri skromnosti tri porcie :) skutočnej kuracej lahôdky.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 15 min.Náročnosť
stredná
Báječné a mimoriadne chutné pečené koleno. Podávame s chlebom, kyslou uhorkou, feferónkami, horčicou alebo chrenom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná