Mäkkučké hovädzie mäso v lahodnej omáčke, podávané s parenou knedľou. To musíte vyskúšať!
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Skutočne výborná klasika, sviečková, ako nám ju varil otec už pred päťdesiatimi rokmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Podávame s cestovinami alebo parenou žemľovou knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Vynikajúca "sviečková" z kuracieho mäsa.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Slaná rybacia delikatesa na dni sviatočné, podľa chuti i všedné.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká
Výborný, jemne pikantný, plnený utopenci - klasika českej studenej kuchyne.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Klasická dobrota českej kuchyne je náročnejšia na čas pri varení, avšak trpezlivosť pri jej príprave stojí za tento gurmánsky zážitok.
Kuchtil
MichalČas prípravy
3 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Jemné králičie mäsko v krémovej zeleninovej omáčke servírované s knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Vynikajúci recept na hustú mäsovo-zeleninovú polievku z ruskej, ukrajinskej, bulharskej... kuchyne. Hoci sa príprava zdá v troch hrncoch komplikovaná, je v skutočnosti jednoduchá. Stačí dodržať postupnosť krokov uvedených v recepte a bude skutočne mňam:)
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
vysoká
Výborný šalát so zemiakov a zeleniny, vhodný k vyprážanému rezňu na dni horúce.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Obľúbený klasický šalát zo sparenej kapusty v sladkokyslom náleve. Podávame k pečeným a duseným mäsám.
Kuchtil
DadaČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka