Chutný zemiakový šalát nielen k vyprážanému sladkovodnému kaprovi, ale aj k morským rybám či bravčovému rezníku.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Mäkkučké hovädzie mäso v lahodnej omáčke, podávané s parenou knedľou. To musíte vyskúšať!
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Zavárané dubáky, kozáky alebo malé suchohríby s cibuľou konzumujeme k tým istým pokrmom ku ktorým máme radi sterilizované uhorky.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Dusenú hlávkovú kapustu podávame k pečenej kačiči alebo k pečeným bravčovým mäsám. Ak pri jej príprave použitý cukor necháme skaramelizovať bude mať hotový pokrm podľa stupňa karamelizácie vždy inú výslednú farbu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Tradičná šalátová polievka našej babičky.
Kuchtil
EditkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Slaná rybacia delikatesa na dni sviatočné, podľa chuti i všedné.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká
Tekvicová polievka s kúskami sliviek a obľúbenou šošovicou, ktorá nám vyvažuje jemnú sladkú chuť tejto teplej dobrotky.
Kuchtil
DadaČas prípravy
35 min.Náročnosť
stredná
Výborný, jemne pikantný, plnený utopenci - klasika českej studenej kuchyne.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Česká klasika, bravčové stehno s kyslou kapustou a knedľou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Recept na fantastický luxusný šalát s kurkumou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Výborná strukovinová polievka. Veľmi chutí deťom pre ktoré ju varíme bez soli.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Klasický, jednoduchý šalát z paradajok a cibule.
Kuchtil
DadaČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka
Výborný šalát so zemiakov a zeleniny, vhodný k vyprážanému rezňu na dni horúce.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Vynikajúce plnené kapustné listy (holúbky) si zaručene obľúbite a ich trochu prácnejšiu prípravu všetci konzumenti iste ocenia. Podávame s čerstvým chlebom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
vysoká
Vynikajúci recept na hustú mäsovo-zeleninovú polievku z ruskej, ukrajinskej, bulharskej... kuchyne. Hoci sa príprava zdá v troch hrncoch komplikovaná, je v skutočnosti jednoduchá. Stačí dodržať postupnosť krokov uvedených v recepte a bude skutočne mňam:)
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
vysoká
Kilogram tej najlepšej domácej bravčovej tlačenky za ktorej kvalitný obsah sa môžete zaručiť.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Skutočne výborná klasika, sviečková, ako nám ju varil otec už pred päťdesiatimi rokmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Obľúbený klasický šalát zo sparenej kapusty v sladkokyslom náleve. Podávame k pečeným a duseným mäsám.
Kuchtil
DadaČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka
Chutné a na peňaženku nenáročné jedlo z kapusty a bravčových párkov, vhodnou prílohou je domáca parená knedľa.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Recept na plnenú papriku podľa tradičného postupu zdedeného cez generácie. Papriky plnené zmesou ryže a mäska v sladkej hustej paradajkovej omáčke obľubujú rovnako dospelí aj deti.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Klasická dobrota českej kuchyne je náročnejšia na čas pri varení, avšak trpezlivosť pri jej príprave stojí za tento gurmánsky zážitok.
Kuchtil
MichalČas prípravy
3 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Hovädzí guláš na ázijský spôsob. Výborný tip na chatu, ak ťa už klasický kotlíkový guláš nudí. Curry (karí) pochádza z Indie, ale už si ho veľmi obľúbili v Japonsku, Thajsku, aj v západnom svete.
Kuchtil
MichalČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
vysoká
Jemné králičie mäsko v krémovej zeleninovej omáčke servírované s knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná