Ribollita je tradičná talianska polievka z oblasti Toskánska. Túto hustú polievku tvorí pestrá zmes zeleniny a na jej prípravu existuje mnoho zaručených receptov. Uvarte si tento, nami uvedený. Je vyskúšaný a môžeme potvrdiť že je výborný.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Veľký slaný závin z kysnutého cesta plný chutných ingrediencií.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchá, rýchla a výborná paradajková polievka z paradajkového pretlaku a sterilizovaných paradajok. Namiesto sterilizovaných paradajok môžete do polievky pridať čerstvé, tie však treba pred nakrájaním zaliať vriacou vodou a ošúpať.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Vynikajúca chuťovka ktorá nesklame žiadneho gurmána.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
1 h. 15 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchý recept na prípravu tradičného talianskeho hlavného jedla z cestovín a bravčového mäsa.
Kuchtil
NorikaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchá príprava pokrmu z vynikajúcej talianskej kuchyne.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná