Jeden z mnohých druhov receptov na obľúbené boloňské špagety.
Kuchtil
MichalČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Chutná hustá polievka, plná zdravej zeleniny, ktorú obľubujú nielen deti, ale aj dospelí.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Jemne pikantná omáčka z paradajkového pretlaku a sterilizovaných paradajok.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Ribollita je tradičná talianska polievka z oblasti Toskánska. Túto hustú polievku tvorí pestrá zmes zeleniny a na jej prípravu existuje mnoho zaručených receptov. Uvarte si tento, nami uvedený. Je vyskúšaný a môžeme potvrdiť že je výborný.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Obľúbená polievka s chutnými quinoa semienkami.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
stredná
Chutná svieža polievka.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Recept na sterilizovanú šošovicu a tofu v hustej sladko-kyslej omáčke s paradajkami. Jednoduché a veľmi chutí aj deťom. Hodí sa takmer ku každej prílohe.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Jemné mäsové guľky v paradajkovej omáčke.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Recept na prípravu paradajkovej omáčky a mäsových guľôčok vo fritéze ActiFry 2v1. Podávame s varenými zemiakmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchá, rýchla a výborná paradajková polievka z paradajkového pretlaku a sterilizovaných paradajok. Namiesto sterilizovaných paradajok môžete do polievky pridať čerstvé, tie však treba pred nakrájaním zaliať vriacou vodou a ošúpať.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka