Filter
Rustikálny recept na hovädzie mäso na červenom víne s koreňovou zeleninou, hubami a tymiánom.
Kuchtil
MichalČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Recept na prípravu najemno duseného hovädzieho pliecka na redukcii z červeného vína. Toto chutne pripravené mäso je podávané s pyré zo sladkých zemiakov a koreňovej zeleniny so smotanou a bylinkami.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Zapekané mäso so zeleninou a syrom ochutenou zemiakovou kašou. Je to výborný obed, či večera a bude všetkým chutiť. Vyskúšajte!
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Tradičný anglický recept na prípravu "Shepherd´s Pie", čiže pastierskeho koláča. Tento slaný mäsový koláč sa pripravuje z mletého jahňacieho mäsa. My sme použili dostupnejšiu variantu použitím mletého bravčového mäsa, čo mu na chuti neubralo.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká
Uvarili ste si hovädziu polievku či vývar. Ak vám zostalo neskonzumované varené mäso z nej ponúkame vám naozaj výbornú omáčku z neho. Je vhodná k cestovinám, ale aj k haluškám, zemiakom či s knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka