Klasická kapustnica s mäsom, sušenými slivkami a pikantnou klobáskou, ktorá jej pridá charakteristickú chuť.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Chutný obed nielen pre deti. Podávame s cestovinou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Tradičná mäsová polievka, vhodná ako desiatové, ale aj hlavné jedlo. Podávame s chlebom.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
nízka
18-20 porcií skvelej kapustnice na veľkú silvestrovskú párty. Varíme vo veľkom, najmenej 8 litrovom hrnci.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Chutne upravené bravčové plece, naplnené slaninkou, vajíčkom a kapustou na šťave.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Chutný recept na prípravu bravčového mäsa s cukinou.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Jemné, pečené bravčové stehno špikované údenou slaninou. Odporúčame podávať s dusenými zemiakmi a s kyslou uhorkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Polievku servírujeme s lyžičkou bieleho jogurtu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchý pokrm na japonský spôsob.
Kuchtil
MichalČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Mäkučké mäso, jemne chrumkavý pór a lahodná smotanová omáčka...mňam :) Podávame s parenou knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Niečo pre milovníkov pikantných jedál.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Obľúbené pečené bravčové na zelenine. Podávame so zemiakovou prílohou, s kyslou uhorkou či chutným cviklovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Podávame s ľahkým zemiakovým pyré.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Bravčové soté lákavej vôňe a chuti. Vhodnou prílohou môže byť kuskus, tarhoňa alebo ryža.
Kuchtil
MichalČas prípravy
2 h. 15 min.Náročnosť
nízka
Vynikajúci recept na hustú mäsovo-zeleninovú polievku z ruskej, ukrajinskej, bulharskej... kuchyne. Hoci sa príprava zdá v troch hrncoch komplikovaná, je v skutočnosti jednoduchá. Stačí dodržať postupnosť krokov uvedených v recepte a bude skutočne mňam:)
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
vysoká
Dusené bravčové mäso so zeleninou, upravené na mexický spôsob, vhodnou prílohou je dusená ryža.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Málokto odolá kombinácii smaženého bravčového mäsa, cibule, cesnaku, papriky, nakladanej uhorky a kečupu. Aby bol katov švih naozaj ostrý, treba mu sekeru nabrúsiť pikantnou paprikou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Výborná strukovinová polievka. Veľmi chutí deťom pre ktoré ju varíme bez soli.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Česká klasika, bravčové stehno s kyslou kapustou a knedľou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchá príprava kúskov bravčovinky v chutnej horčicovej omáčke. Odporúčame podávať s maslovou ryžou parboiled a s niektorým z cviklových šalátov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka