Obľúbený recept na klasickú plnenú papriku jednoducho uvarenú-upečenú v rúre.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Recept na plnenú papriku podľa tradičného postupu zdedeného cez generácie. Papriky plnené zmesou ryže a mäska v sladkej hustej paradajkovej omáčke obľubujú rovnako dospelí aj deti.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Plnené špekačky v chutnej pivovej omáčke. Jednoduchá, sýta, v minulosti i lacná večera :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká
Cca 8 litrov vynikajúceho mäsového gulášu pripraveného v 16 litrovom smaltovanom kotlíku na horiacom borovicovom dreve. Počet porcií je priamo úmerný hladu a potrebe "pridať si dupľu" všetkých zúčastnených kuchárov a pomocníkov.
Kuchtil
MichalČas prípravy
4 h. Náročnosť
stredná
Asi 8 litrov výborného, čisto hovädzieho, gulášiku. Predpokladaný počet porcií je najmenej 12 a najviac 18. Odporúčame variť v 16 litrovom kotlíku.
Kuchtil
MichalČas prípravy
4 h. 30 min.Náročnosť
vysoká
Jednoduchá príprava pokrmu z vynikajúcej talianskej kuchyne.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Chutné plnené papriky bez mäsa sa budú páčiť všetkým vegetariánom...a možno aj nevegetariánom. Treba vyskúšať!
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
"Čili kon karne" je obľúbené mexické a španielske jedlo. Jeho príprava je pomerne jednoduchá, keďže sa varí v jednom hrnci, ale tú hodinku varenia vám zaberie celú. Odmenou za čas strávený varením vám budú "vylízané" taniere vašich najbližších.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká