Osviežujúca letná polievka podľa receptu zo Španielska. Jednoduchá a rýchla príprava bez varenia s vynikajúco chutným výsledkom.
Kuchtil
MichalČas prípravy
12 min.Náročnosť
nízka
Chutný strukovinový šalát je vhodný ku grilovaným a pečeným mäsám.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
2 h. Náročnosť
nízka
"Čili kon karne" je obľúbené mexické a španielske jedlo. Jeho príprava je pomerne jednoduchá, keďže sa varí v jednom hrnci, ale tú hodinku varenia vám zaberie celú. Odmenou za čas strávený varením vám budú "vylízané" taniere vašich najbližších.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká
Chutné farebné lečo. Lečo môžeme konzumovať pripravené s vajíčkami, alebo aj ako dusenú zeleninovú prílohu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Lahodné, ľahké soté z kuracieho mäsa, doplnené farebnou a výživnou zeleninou. Vhodnou prílohou môže byť ryža alebo cestoviny.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Chutný cestovinový šalát s jogurtovým dresingom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Skúste aj vo vašej kuchyni vykúzliť túto veľmi chutnú a zdravú strukovinovú kašu. Môžete ju servírovať ako prílohu spolu s ryžou. Pre spestrenie doplňte vajíčko, grilovanú zeleninu, tofu či mäso.
Kuchtil
MichalČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Šťavnaté mäso so zeleninou. Podávame so zemiakovou kašou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Obľúbený hamburger na rýchlo pripravenú večeru.
Kuchtil
MiooČas prípravy
25 min.Náročnosť
vysoká
Chutné a zdravé bezmäsité jedlo na grilovačke.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Krásne farebné klasické lečo z čerstvej papriky a paradajok, zahustené vajíčkami, je tým najúžasnejším jedlom počas letných horúčav. Podávame s chlebom, alebo s varenými zemiakmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Stará, dobrá, chutná, slaná, kalorická dobrota :) Podávame s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou, vďaka čomu ešte viac priberieme :) Pre zdravšiu alternatívu doporučujeme podávať s dusenou zeleninkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Klasický, jednoduchý šalát z paradajok a cibule.
Kuchtil
DadaČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka
Bravčová guláš z kvalitného mäsa mangalice. Mäso z mangalice sa pre nižší obsah cholesterolu považuje za oveľa zdravšie, ako bežné bravčové mäso z ošípanej.
Kuchtil
MichalČas prípravy
3 h. Náročnosť
stredná
Hustá letná fazuľová polievka.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Pomazánku podávame natretú na chlebe či pečive, chutí teplá aj studená.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Taliansky recept na kura Cacciatore [kačatóre] v omáčke s bylinkami, paprikami, paradajkami a čiernymi olivamy. Ako príloha dobre poslúžia špagety, alebo ryža.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Chutný hustý gulášik. Podávame s chlebom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 15 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchý návod na prípravu chutného šalátiku, ktorého základom je netradične ryža.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka
Chutná a výborná vegetariánska zelenina inšpirovaná indickou kuchyňou. Môžeme konzumovať s ryžou, alebo ako samostatný pokrm, zvlášť pri držaní odľahčujúcej diéty.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Osvedčený recept na prípravy jemného tofu vo výbornej sladko-kyslej paradajkovej omáčke.
Kuchtil
MichalČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná