Výborné mäsové guľôčky vhodné k omáčkam a prívarkom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
... na sobotnú grilovačku.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
vysoká
Výborné zemiakové placky s plnkou z kyslej kapusty a plnkou z mäsa.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Chutné špízy v sobotu na obed :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Cca 8 litrov vynikajúceho mäsového gulášu pripraveného v 16 litrovom smaltovanom kotlíku na horiacom borovicovom dreve. Počet porcií je priamo úmerný hladu a potrebe "pridať si dupľu" všetkých zúčastnených kuchárov a pomocníkov.
Kuchtil
MichalČas prípravy
4 h. Náročnosť
stredná
Chutný hustý gulášik. Podávame s chlebom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 15 min.Náročnosť
stredná
Hustá polievka z kyslej kapusty, šošovice, mäsa a klobások.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
stredná
Guláš zo sporáka na veľkú rodinnú oslavu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Podávame s cestovinami alebo parenou žemľovou knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Unikátne spojenie sladko-kyslej chuti jabĺk so sladko-horkou chuťou sušených sliviek, jemne slano-korenené.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
nízka
Veľká, miešaná plnená fašírka.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 40 min.Náročnosť
stredná
Bravčovina v jemnej omáčke z mrkvy, brokolice a karfiolu. Podávame s haluškami alebo knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Kapustnicu - polievku z kvasenej kapusty podávame s chlebom, vianočkou a podľa chuti si môžeme na ňu v tanieri pridať kyslú smotanu. Chutí ako v zime tak v horúcom lete, preto si ju varme častejšie a nie iba na Vianoce.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
nízka
Hustý guláš z hovädzieho a bravčového mäsa s chuťou piva.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Kilogram tej najlepšej domácej bravčovej tlačenky za ktorej kvalitný obsah sa môžete zaručiť.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Podávame klasicky, s parenou žemľovou knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
stredná
Vianočná kapustnica by mala byť redšia, mala by plniť úlohu akéhosi predjedla pred štedrovečernou hostinou. Aj keď jej uvarené množstvo zvádza k skonzumovaniu plného taniera, myslite na to, že je ešte lepšia na druhý deň, keď chvíľu postojí :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
nízka
Chutné masovo-hubové soté v omáčke zahustenej vajíčkami.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchá gulášová polievka z bravčového mäsa a zemiakov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Chutná obmena obľúbenej plnenej fašírky. Podávame so zemiakovou kašou a kyslou uhorkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Vynikajúca klasika z maďarskej kuchyne. Podávame s parenou knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka