Ružičkový kel nepatrí len do polievky, ale dá sa z neho spraviť krásne a výživné jedlo, ktoré chutí aj odporcom tejto zdravej potraviny.
Kuchtil
MichalČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka
Chutné masovo-hubové soté v omáčke zahustenej vajíčkami.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
stredná
Niečo pre milovníkov pikantných jedál.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Skutočná lahôdka pre labužníkov.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Recept na jednoduché ale chutné hydinové srdiečka s mrkvou a šampiňónmi v smotanovej omáčke.
Kuchtil
MichalČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Recept na prípravu duseného bravčového mäska na čerstvých šampiňónoch. Vhodnou prílohou je ryža, tarhoňa alebo zemiaková kaša.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Tradičná mäsová polievka, vhodná ako desiatové, ale aj hlavné jedlo. Podávame s chlebom.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
nízka
Podávame s bagetami opečenými na masle.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Návod ako si pripraviť rýchly a nenáročný obed zo zemiakov a mletého bravčového mäska, ktorý dobre zasýti a ešte lepšie chutí.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Cestovinový nákyp s hubami a syrom, zapečený v rúre.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Placky plné tých najlepších chutí.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Chutné špízy v sobotu na obed :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Uvedené množstvo je na prípravu dvoch väčších plechov krúpnej baby, pre asi šestnástich hladošov. Pokrm je dosť sýty. Podávame teplé.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
nízka
Nielen chutná príloha, ale aj samostatný vege pokrm.
Kuchtil
DadaČas prípravy
35 min.Náročnosť
nízka
Chutný cestovinový obed, podávame so zeleninovými šalátmi alebo kyslou uhorkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Recept na slaný francúzsky koláč plnený šampiňónovo- syrovou plnkou.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Hubová omáčka podávaná s knedľou je vynikajúci, rýchly, bezmäsitý obed.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Špízy sú jednoduchým a obľúbeným spôsobom prípravy jedla na grilovačke. Rovnako jednoduchá je ich príprava v rúre. Prípravou v alobale, či už na grile, alebo v rúre, sú oveľa viac šťavnatejšie.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Rýchly, jednoduchý, bezmäsitý obed. Podávame s haluškami.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Sezónna dobrota gulášového typu nasýti a zahreje v chladnejších jesenných dňoch.
Kuchtil
MichalČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Zbytková knedľová klasika s hubami? No, fakt že dobrota! Skúste k nej kvasenú kapustu... mňam!
Kuchtil
DadaČas prípravy
25 min.Náročnosť
stredná
Recept na prípravu pstruhov v parnom hrnci.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka