Hustá polievočka s chutným pórom, syrom a chrumkavými maslovými krutónmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
35 min.Náročnosť
stredná
Vynikajúce a výživné jedlo, ktoré je v Ázii tiež známe pod názvom "Jajangmyeon", alebo "Zazang". Štandardne sa robí s bravčovým mäsom. My sme tentokrát použili hovädzie, ale dobré je aj s kuracím či s tofu.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Tento výborný a hustý guláš všetkým zaručene zachutí.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 40 min.Náročnosť
stredná
Chutná obmena klasických zemiakových placiek.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Svieža polievka plná zeleniny. Vhodná aj na konzumáciu v rámci diétneho odľahčujúceho dňa, kedy si polievku doprajeme vždy počas hlavného jedla.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Dusená, pikantná, indická zeleninová zmes z mrkvy, zemiakov a cukety. Množstvo porcií závisí od množstva podávaných príloh k tejto chutnej zelenine. Pri podávaní iba s ryžou sú to asi 4 uvádzané porcie.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Recept na jednoduchú krémovú polievku z hrachu, so zemiakmi, smotanou a bazalkou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Chutný zemiakový šalát nielen k vyprážanému sladkovodnému kaprovi, ale aj k morským rybám či bravčovému rezníku.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Ľahký, chutný šalát k vyprážaným pokrmom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Musaka bez mäsa je rovnako jedinečná pochúťka ako tá klasická. Namiesto mäsa poslúži mrkva a patizón.
Kuchtil
MichalČas prípravy
2 h. Náročnosť
vysoká
Zemiakový obed plný pestrých chutí.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
vysoká
Teplú omáčku podávame k pečenej či grilovanej rybe alebo mäsu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Karfiolový nákyp a pikantnou chuťou syra Niva, ktorý je obdobou francúzskeho syra Roquefort.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 15 min.Náročnosť
stredná
Niečo na zužitkovanie údeného po sviatkoch.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Klasická, tradične obľúbená polievka.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Uvedené placky sú pečené v rúre na plechu na špeciálnej fólii ktorá je určená na pečenie bez tuku. Placky však, podľa chuti, môžete piecť aj na plechu vymastenom masťou, prípadne ich vysmážať na panvici na oleji.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Dusená červená kapusta s čerstvou pomarančovou šťavou má jemnú citrusovú chuť.
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Obľúbené zemiakové placky jednoducho upečené v jednom kuse, na plechu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Klasický recept na prípravu kelového prívarku z kuchyne našich mám.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka