Tekvicová zmes v chrumkavej opraženej tortile so syrom. Tradične sa len preložené opeká na panvici, ale ak si ju chcete zabaliť na výlet, je možné si ju takto uzavrieť a zapiecť na kontaktnom grile.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
stredná
Jemná, sladko-kyslá dusená kapusta s jablkami,brusnicami a škoricou. Chuťovo zaujímavá príloha k pečenej kačke.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Recept na segedínsky guláš s tempehom ako vynikajúcou náhradou mäsa - nutričnou aj chuťovou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Chutný recept na prípravu bravčového mäsa s cukinou.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Niečo pre milovníkov pikantných jedál.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchý recept nenáročný na suroviny a náročný na koreniny.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Vynikajúci obed nielen pre mužov. Tí však túto pochúťku najviac ocenia a budú vás chváliť do neba :) Príprava je pomerne náročná na vzduch v kuchyni :), zvlášť sa vyžaduje dostatočné vetranie pri roztápaní pivného syra.
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Podávame s varenými zemiakmi, alebo ryžou, podľa chuti aj s čerstvým zeleninovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Podľa tohoto receptu si pripravíte vynikajúci, pikantný smotanový dip s medvedím cesnakom.Omáčka je skvelá k zemiakovým plackám, mäsu alebo na namáčanie chipsov či nachos.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
10 min.Náročnosť
nízka
Chutná obmena receptu na obľúbené šunkové fliačky.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Fašírka plnená vajíčkom a hráškom. Ako plnku do fašírky je vhodné použiť aj inú zeleninu, prípadne údeniny. Podávame teplú s prívarkom, alebo zemiakovým pyré. Studenú s chlebom a kyslou uhorkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Recept na sterilizovanú šošovicu a tofu v hustej sladko-kyslej omáčke s paradajkami. Jednoduché a veľmi chutí aj deťom. Hodí sa takmer ku každej prílohe.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Ľahká večera nielen pre vegetariánov. Podávame naslano s čerstvou pažítkou. Tiež sa dá pokrm konzumovať nasladko, nakoľko je od množstva cibule už spočiatku jemne nasladlý. Stačí pridať trochu cukru a škorice.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
stredná
Obľúbená klasická bryndzová pomazánka. Vhodná na každú oslavu ako nátierka na jednohubky, ale aj vynikajúca ako raňajková pochúťka s chlebom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka
Recept na slaný francúzsky koláč plnený šampiňónovo- syrovou plnkou.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Chutná rýchla večera. Žemle sú po zapečení na povrchu krásne chrumkavé, vo vnútri mäkučká mäsová plnka. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Chutné domáce zemiakové guľky plnené mäsovou plnkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Obľúbené pečené bravčové na zelenine. Podávame so zemiakovou prílohou, s kyslou uhorkou či chutným cviklovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Pečené morčacie mäso z dolných stehien s chutnou cibuľkou. Podávame s pečenými zemiakmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 40 min.Náročnosť
nízka
Tento výborný a hustý guláš všetkým zaručene zachutí.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 40 min.Náročnosť
stredná
Šťavnaté mäso so zeleninou. Podávame so zemiakovou kašou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Podľa tohoto receptu si poľahky pripravíte kuracie mäsko zapečené s hráškom v "cestíčku" z vajec, smotany a múky.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka