Mäso, plnka, príloha - všetko naraz upečené. Jednotlivé porcie servírujeme jednoducho - v alobale v ktorom sme ich piekli.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
vysoká
Obľúbená sekaná je zvlášť chutná v kombinácii s omáčkami. Dobrá je aj k chlebíku s kyslou uhorkou, alebo k vareným zemiakom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
vysoká
Chutné šťavnaté bravčové hamburgery so syrom.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Recept na prípravu chutnej rolády z vykosteného kurčaťa, vhodný na slávnostné príležitosti. Recept je náročnejší kvôli vykosťovaniu kurčaťa, nováčikom držíme palce.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
2 h. Náročnosť
nízka
Lahôdka z kačacích stehien.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 50 min.Náročnosť
stredná
Hrnčeková nekysnutá knedľa je veľmi ľahko a jednoducho pripravená príloha. Hodí sa ku každému dobrému gulášu, alebo aj k sviečkovej. Je jemná, chutná a nadýchaná aj bez droždia či kypridiel. Variť ju môžete v hocijakom väčšom porcelánovom hrnčeku na čaj. Vyskúšajte, určite sa vám bude páčiť.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Jemná zeleninová fašírka s príchuťou syra a slaninky. Podávame so zemiakovým pyré.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Podávame ako prílohu k pečenému kurčaťu alebo ako samostatný pokrm s čerstvým zeleninovým šalátom. Tiež je vhodná ako plnka do hydiny.
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Recept na pečené kuracie stehná a klasická plnka, vhodná na plnenie kurčiat či samostatne pečená.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Skvelá, nemastná hovädzia fašírka plnená mrkvou. Podávame so zemiakovou prílohou, alebo s obľúbeným prívarkom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 50 min.Náročnosť
stredná
Recept na prípravu poľných prepeličiek.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Výborná pečená kačica s chutnou šťavnatou plnkou z kačacích pečienok.
Kuchtil
DadaČas prípravy
3 h. Náročnosť
stredná
Chutná a hutná knedľa s typickou mriežkovanou štruktúrou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
nízka