Farebná mäsová roláda vhodná na slávnostné príležitosti.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
1 h. 40 min.Náročnosť
stredná
Hustá hlivová polievka pikantnej chuti. Množstvo korenín môžete zredukovať, prípadne niektoré podľa chuti ani nepoužiť. Nekorenená bude chutiť aj deťom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Jednoduché prekladané zemiaky z nepredvarených zemiakov. Podávame s kyslou uhorkou a tatárskou omáčkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
stredná
Zapekané mäso so zeleninou a syrom ochutenou zemiakovou kašou. Je to výborný obed, či večera a bude všetkým chutiť. Vyskúšajte!
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Recept na jednoduchú krémovú polievku z hrachu, so zemiakmi, smotanou a bazalkou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Pripravte si vynikajúce svieže cestoviny s hráškovo-limetkovo-smotanovou omáčkou. Vhodné sú aj iné cestoviny, ktoré dokážu zadržať na svojom povrchu omáčku - penne, fusilli a pod.
Kuchtil
MichalČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka
Recept na prípravu zemiakových halušiek, zapekaných s kuracím mäsom a zeleninou.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Skvelé zeleninové guľôčky podávame s obľúbenou prílohou. Odporúčame pečené zemiaky, tatarskú omáčku,alebo ryžu, zemiakové pyré, strukovinový prívarok...no, máte toho pestro na výber!
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná