Národné kuchyne
Viac
Filter
  Viac  
BRAVČOVÉ MÄSO
Pastiersky koláč
Jurgason 60 min. vysoká
Pečené bravčové stehno
MÄSOVÉ POLIEVKY
Frankfurtská polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kelový prívarok so zemiakmi
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Coleslaw z červenej kapusty
ZÁKUSKY
Krémové rezy s mascarpone
KURACIE MÄSO
Kuracie po čínsky
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
Guláš s fazuľou
MORČACIE MÄSO
Morčacie soté so zelerom a šampiňónmi
Zeleninová musaka
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies