Filter
Mimoriadne chutné rybie fašírky so zdravým medvedím cesnakom. Podávame so zemiakovou kašou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Diétnejšie pripravená ryba na stôl vianočný i na bežnú konzumáciu počas celého roku.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Hustá rybacia polievka, plná zeleniny, obohatená o obľúbený medvedí cesnak.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Zmeňte spôsob úpravy a skúste si pripraviť vyprážané rybacie filé jednoduchšie a zdravšie. Jeho úprava pečením v rúre je rovnako chutná. Podávame klasicky so zemiakovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Ryba v chrumkavom voňavom cestíčku. Podávame so zemiakmi ochutenými maslom a petržlenovou vňaťou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Hustá polievka zo zeleniny a rybieho filé. Na polievku odporúčame použiť filé, ktoré obsahuje 100% mäsa a nie je ničím konzervované. Najvhodnejšie je z filé z rýb, ktoré sú priamo po ulovení spracované a zamrazené. Samozrejme, že na polievku môžete použiť aj akúkoľvek mrazenú, alebo čerstvú rybu. Avšak jej konzumácia je ťažšia, keďže treba kontrolovať pri jedení kostičky.
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
vysoká
Drobné, chrumkavé kúsky rýb. Podávame so zemiakovou kašou a osmaženou cibuľkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka