Filter
Trhanec je európska dobrota z nadýchaného jemného cesta opekaného na masle. Podáva sa posypaný cukrom s ovocnými kompótmi.
Kuchtil
MichalČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Recept na chutné kakaové lievance z jemného nadýchaného cesta. Podľa chuti podávame s džemom, javorovým sirupom alebo poprášené s cukrom či škoricou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Inovatívna verzia klasickej dobroty ktorá neurazí ani najnáročnejšieho gurmána. Na obrázku je plnená slivkovým lekvárom a posypaná kryštálovým cukrom a škoricou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Nadýchané pečivo ktoré nesmie chýbať na sviatočnom stole.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Palacinkovú pochúťku servírujeme teplú a pocukrovanú.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Overený recept na prípravu dobošiek ako od babičky. Šesť vrstiev jemného tenkého korpusu na striedačku s lahodným kakaovým krémom.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchý spôsob prípravy klasických oškvarkových pagáčikov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
vysoká
Domáca je najlepšia. Cez rok na raňajky na druhý deň po upečení, na Vianoce ku kapustnici. Deťom chutia aj "vianočkové dukátové buchtičky", kedy vianočku pokrájame na kocky a na tanieri zalejeme vanilkovým pudingovým krémom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Chutná zdravá hliva v cestíčku. Podávame s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Palacinky na trochu iný spôsob, ochutené tradičnou kombináciou jabĺk a škorice. Tým, že sú palacinky hrubšie, ušetria vám čas a ich chuť je vynikajúca.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Krehký klasický koláčik... recept na variant s tvarohovo-pudingovou plnkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná