Vynikajúca roláda z vykosteného kurčaťa plnená mäsovou plnkou. Servírujeme teplú so zemiakovým pyré. Chutná aj na studeno s pečivom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Šťavnatý obed z jedného hrnca.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Jeden z mnohých druhov receptov na obľúbené boloňské špagety.
Kuchtil
MichalČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Recept na plnenú papriku podľa tradičného postupu zdedeného cez generácie. Papriky plnené zmesou ryže a mäska v sladkej hustej paradajkovej omáčke obľubujú rovnako dospelí aj deti.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Jemná fašírka pečená na plechu. Podávame so zemiakovou kašou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
stredná
Chutné zeleninovo-mäsové fašírky.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Skvelo chutnajúce guľaté fašírky plnené celým vajíčkom uvareným na tvrdo. Vraj nechýbajú na žiadnom pikniku na britských ostrovoch. Zaručene si ich obľúbite aj vy, dobré sú s chlebom, zemiakmi i s prívarkom. Odporúča sa vysmážať ich v oleji, ale dajú sa upiecť aj v rúre čím sa stanú trochu menej kalorické.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Chutná rýchla večera. Žemle sú po zapečení na povrchu krásne chrumkavé, vo vnútri mäkučká mäsová plnka. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Pokrm vhodný nielen na Halloween. Pripomína strašidelné hlavy plné červíkov :). Podávame so zemiakovým pyré.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Výborné a šťavnaté plnené kelové listy.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Pečené špízy servírujeme s prílohami zo zemiakov. Vhodné sú aj k strukovinovým prívarkom a omáčkam.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Chutné šťavnaté bravčové hamburgery so syrom.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Plnené kapustové závitky sú vynikajúcim sýtym obedom. Zapečené pod syrovou "perinkou" vám mimoriadne zachutia.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Buchty sú najchutnejšie čerstvé, preto ich treba rýchlo zjesť :) Čo iste nebude taký veľký problém :)
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Jednoduchý recept na prípravu tradičného talianskeho hlavného jedla z cestovín a bravčového mäsa.
Kuchtil
NorikaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Návod ako si pripraviť rýchly a nenáročný obed zo zemiakov a mletého bravčového mäska, ktorý dobre zasýti a ešte lepšie chutí.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Recept na prípravu klasického talianskeho jedla so zvlášť pripravovaným bešamelom.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Podávame teplý so špenátovým prívarkom a varenými zemiakmi. Chutí aj na studeno, ako slaný koláčik.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Jemné mäsové guľky v paradajkovej omáčke.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Kvalitná domáca sekaná z doma mletého mäsa obohatená zdravou zeleninou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchá príprava pokrmu z vynikajúcej talianskej kuchyne.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Vynikajúce plnené kapustné listy (holúbky) si zaručene obľúbite a ich trochu prácnejšiu prípravu všetci konzumenti iste ocenia. Podávame s čerstvým chlebom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
vysoká
Niečo dosť dobré, aj keď sa to možno nezdá, pre milovníkov strukovín. Podávame s varenou cviklou, alebo kapustovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Tradičné slovenské hlavné jedlo vhodné na pohostenie rodiny počas sviatkov.
Kuchtil
ElenkaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná