svetvomne.sk

 

Filter

 

 

Pečená bravčová roláda

Pečená bravčová roláda

Pečená roláda z mletého bravčového mäsa, vo vnútri jemná a na povrchu chrumkavá, plnená varenými vajíčkami.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
1 h. 20 min.
Náročnosť
stredná

Fašírka s vajcom

Fašírka s vajcom

Jednoduchá plnená fašírka, ktorú je vhodné podávať k strukovinovým prívarkom a omáčkam. Chutí aj so zemiakovou kašou, či varenými zemiakmi a kyslou uhorkou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 20 min.
Náročnosť
stredná

Čevabčiči

Čevabčiči

Výborný klasický recept na tradične chutné a obľúbené fašírky. Podávame s varenými zemiakmi, nakrájanou čerstvou cibuľou a horčicou.

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

Špízy z mletého mäsa

Špízy z mletého mäsa

Pečené špízy servírujeme s prílohami zo zemiakov. Vhodné sú aj k strukovinovým prívarkom a omáčkam.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
nízka

Jemná plnená fašírka

Jemná plnená fašírka

Obľúbená sekaná je zvlášť chutná v kombinácii s omáčkami. Dobrá je aj k chlebíku s kyslou uhorkou, alebo k vareným zemiakom.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 20 min.
Náročnosť
vysoká

Plnená fašírka

Plnená fašírka

Fašírka plnená vajíčkom a hráškom. Ako plnku do fašírky je vhodné použiť aj inú zeleninu, prípadne údeniny. Podávame teplú s prívarkom, alebo zemiakovým pyré. Studenú s chlebom a kyslou uhorkou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
stredná

Actifry labužnícke bravčové fašírky

Actifry labužnícke bravčové fašírky

Actifry recept na lahodné bravčové fašírky s údeným syrom a kolieskami paradajky. Vhodnou prílohou sú zemiaky na akýkoľvek spôsob.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

Škótske vajcia

Škótske vajcia

Skvelo chutnajúce guľaté fašírky plnené celým vajíčkom uvareným na tvrdo. Vraj nechýbajú na žiadnom pikniku na britských ostrovoch. Zaručene si ich obľúbite aj vy, dobré sú s chlebom, zemiakmi i s prívarkom. Odporúča sa vysmážať ich v oleji, ale dajú sa upiecť aj v rúre čím sa stanú trochu menej kalorické.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná

Štefánska roláda

Štefánska roláda

Tradičné slovenské hlavné jedlo vhodné na pohostenie rodiny počas sviatkov.

Kuchtil
Elenka
Čas prípravy
2 h.
Náročnosť
stredná

Veľkonočná mäsová fašírka

Veľkonočná mäsová fašírka

Fašírku podávame šibačom na studeno, s tradičnou vekou. Tým, ktorí sa u nás zdržia až k obedu môžeme paštétu zohriať a podať so zemiakovou kašou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 20 min.
Náročnosť
vysoká

Prekladané zemiaky s mletým mäsom

Prekladané zemiaky s mletým mäsom

Návod ako si pripraviť rýchly a nenáročný obed zo zemiakov a mletého bravčového mäska, ktorý dobre zasýti a ešte lepšie chutí.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
stredná

Sekaná na plechu

Sekaná na plechu

Jemná fašírka pečená na plechu. Podávame so zemiakovou kašou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 20 min.
Náročnosť
stredná

 
 

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť