Niečo dosť dobré, aj keď sa to možno nezdá, pre milovníkov strukovín. Podávame s varenou cviklou, alebo kapustovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Jemné mäsové guľky v paradajkovej omáčke.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Skvelo chutnajúce guľaté fašírky plnené celým vajíčkom uvareným na tvrdo. Vraj nechýbajú na žiadnom pikniku na britských ostrovoch. Zaručene si ich obľúbite aj vy, dobré sú s chlebom, zemiakmi i s prívarkom. Odporúča sa vysmážať ich v oleji, ale dajú sa upiecť aj v rúre čím sa stanú trochu menej kalorické.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Bravčový hamburger so zeleninou a plátkom baklažánu miesto žemle.
Kuchtil
MichalČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Klasické chutné karbonátky z bravčového mäsa. Ako prílohu odporúčame zemiaky na akýkoľvek spôsob.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Sekaná z mletého mäsa so šampiňónmi a zeleninou. Podávame ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovým pyré.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
nízka
Chutné mäsové guľky v pikantnej rajčinovej omáčke, ktorá s k nim výborne hodí. Na prípravu guliek je možné použiť mleté hydinové, bravčové alebo hovädzie mäso alebo ich zmes. Ako prílohu odporúčame obľúbené cestoviny.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Čevabčiči z parného hrnca nevyzerá možno veľmi pohľadne, avšak jeho chuť je nerozoznateľná od vyprážanej varianty, ak nie lepšia. Mleté mäsá obsahujú v surovom stave pomerne veľa tuku a touto formou prípravy sa odbúra ďalšie nežiadúce nabaľovanie tukov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchá plnená fašírka, ktorú je vhodné podávať k strukovinovým prívarkom a omáčkam. Chutí aj so zemiakovou kašou, či varenými zemiakmi a kyslou uhorkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
stredná
Fašírka plnená vajíčkom a hráškom. Ako plnku do fašírky je vhodné použiť aj inú zeleninu, prípadne údeniny. Podávame teplú s prívarkom, alebo zemiakovým pyré. Studenú s chlebom a kyslou uhorkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Actifry recept na lahodné bravčové fašírky s údeným syrom a kolieskami paradajky. Vhodnou prílohou sú zemiaky na akýkoľvek spôsob.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Výborný klasický recept na tradične chutné a obľúbené fašírky. Podávame s varenými zemiakmi, nakrájanou čerstvou cibuľou a horčicou.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Chutný obed z mletého bravčového mäsa, šunky a syra. Podávame s varenými zemiakmi a obľúbenou omáčkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Tradičné slovenské hlavné jedlo vhodné na pohostenie rodiny počas sviatkov.
Kuchtil
ElenkaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Podávame s pečivom a čerstvou zeleninou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Obľúbená sekaná je zvlášť chutná v kombinácii s omáčkami. Dobrá je aj k chlebíku s kyslou uhorkou, alebo k vareným zemiakom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
vysoká
Chutné zeleninovo-mäsové fašírky.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná