Tradičné slovenské hlavné jedlo vhodné na pohostenie rodiny počas sviatkov.
Kuchtil
ElenkaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Buchty sú najchutnejšie čerstvé, preto ich treba rýchlo zjesť :) Čo iste nebude taký veľký problém :)
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Pečené špízy servírujeme s prílohami zo zemiakov. Vhodné sú aj k strukovinovým prívarkom a omáčkam.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Výborný klasický recept na tradične chutné a obľúbené fašírky. Podávame s varenými zemiakmi, nakrájanou čerstvou cibuľou a horčicou.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchá príprava pokrmu z vynikajúcej talianskej kuchyne.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Obľúbené bravčovinky s jarným nádychom. Podávame s jarnou cibuľkou a klasicky s varenými zemiakmi a horčicou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
35 min.Náročnosť
nízka
Recept na prípravu klasického talianskeho jedla so zvlášť pripravovaným bešamelom.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Chutné mäsové guľky podávame s knedľou a s niektorou z obľúbených omáčok (paradajkovou, kôprovou, chrenovou a pod.)
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Sekaná z mletého mäsa so šampiňónmi a zeleninou. Podávame ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovým pyré.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
nízka
Jemná fašírka pečená na plechu. Podávame so zemiakovou kašou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
stredná
Pečená roláda z mletého bravčového mäsa, vo vnútri jemná a na povrchu chrumkavá, plnená varenými vajíčkami.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
stredná
Plnené kapustové závitky sú vynikajúcim sýtym obedom. Zapečené pod syrovou "perinkou" vám mimoriadne zachutia.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Vynikajúca roláda z vykosteného kurčaťa plnená mäsovou plnkou. Servírujeme teplú so zemiakovým pyré. Chutná aj na studeno s pečivom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Chutné domáce zemiakové guľky plnené mäsovou plnkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Niečo dosť dobré, aj keď sa to možno nezdá, pre milovníkov strukovín. Podávame s varenou cviklou, alebo kapustovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Kvalitná domáca sekaná z doma mletého mäsa obohatená zdravou zeleninou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Sladké zemiaky zapekané s mrkvou, mletým mäsom, bešamelom a mozarellou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 25 min.Náročnosť
stredná
Obľúbená sekaná je zvlášť chutná v kombinácii s omáčkami. Dobrá je aj k chlebíku s kyslou uhorkou, alebo k vareným zemiakom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
vysoká
Klasické chutné karbonátky z bravčového mäsa. Ako prílohu odporúčame zemiaky na akýkoľvek spôsob.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Mäsová roláda z morčacích pŕs plnená zmesou mletého mäsa a ryže.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Recept na prípravu paradajkovej omáčky a mäsových guľôčok vo fritéze ActiFry 2v1. Podávame s varenými zemiakmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Bravčový hamburger so zeleninou a plátkom baklažánu miesto žemle.
Kuchtil
MichalČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka