Jednoduchá plnená fašírka, ktorú je vhodné podávať k strukovinovým prívarkom a omáčkam. Chutí aj so zemiakovou kašou, či varenými zemiakmi a kyslou uhorkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
stredná
Pečená roláda z mletého bravčového mäsa, vo vnútri jemná a na povrchu chrumkavá, plnená varenými vajíčkami.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
stredná
Výborný klasický recept na tradične chutné a obľúbené fašírky. Podávame s varenými zemiakmi, nakrájanou čerstvou cibuľou a horčicou.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Jemné mäsové guľky v paradajkovej omáčke.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Jeden z mnohých druhov receptov na obľúbené boloňské špagety.
Kuchtil
MichalČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Návod ako si pripraviť rýchly a nenáročný obed zo zemiakov a mletého bravčového mäska, ktorý dobre zasýti a ešte lepšie chutí.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Chutné mäsové guľky v pikantnej rajčinovej omáčke, ktorá s k nim výborne hodí. Na prípravu guliek je možné použiť mleté hydinové, bravčové alebo hovädzie mäso alebo ich zmes. Ako prílohu odporúčame obľúbené cestoviny.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Chutné mäsové guľky podávame s knedľou a s niektorou z obľúbených omáčok (paradajkovou, kôprovou, chrenovou a pod.)
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Recept na prípravu klasického talianskeho jedla so zvlášť pripravovaným bešamelom.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Klasické chutné karbonátky z bravčového mäsa. Ako prílohu odporúčame zemiaky na akýkoľvek spôsob.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Skvelo chutnajúce guľaté fašírky plnené celým vajíčkom uvareným na tvrdo. Vraj nechýbajú na žiadnom pikniku na britských ostrovoch. Zaručene si ich obľúbite aj vy, dobré sú s chlebom, zemiakmi i s prívarkom. Odporúča sa vysmážať ich v oleji, ale dajú sa upiecť aj v rúre čím sa stanú trochu menej kalorické.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Chutné malé bravčovinky podávame so zemiakovými prílohami alebo čerstvými zeleninovými šalátmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Rolky z lístkového cesta plnené ochuteným mletým mäsom a cícerom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Vynikajúce plnené kapustné listy (holúbky) si zaručene obľúbite a ich trochu prácnejšiu prípravu všetci konzumenti iste ocenia. Podávame s čerstvým chlebom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
vysoká
Fašírka plnená vajíčkom a hráškom. Ako plnku do fašírky je vhodné použiť aj inú zeleninu, prípadne údeniny. Podávame teplú s prívarkom, alebo zemiakovým pyré. Studenú s chlebom a kyslou uhorkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Nechutí vaším rodinným príslušníkom cuketa? Skúste im ju naservírovať ako lodičky so zemiakovými plachtami na "vlnách" ľadového šalátu a uvidíte, že len tak sa po nej "zapráší".
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Actifry recept na lahodné bravčové fašírky s údeným syrom a kolieskami paradajky. Vhodnou prílohou sú zemiaky na akýkoľvek spôsob.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Bedle plnené mäsovo-hubovou plnkou. Podávame so zemiakovou kašou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká
Podávame s pečivom a čerstvou zeleninou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
"Čili kon karne" je obľúbené mexické a španielske jedlo. Jeho príprava je pomerne jednoduchá, keďže sa varí v jednom hrnci, ale tú hodinku varenia vám zaberie celú. Odmenou za čas strávený varením vám budú "vylízané" taniere vašich najbližších.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká
Bravčový hamburger so zeleninou a plátkom baklažánu miesto žemle.
Kuchtil
MichalČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka