svetvomne.sk

 

Filter

 

 

Holandská omáčka

Holandská omáčka

Tradičná omáčka francúzskej kuchyne z masla a šľahaných vaječných žĺtkov.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
15 min.
Náročnosť
nízka

Opekance-bobáľky

Opekance-bobáľky

Bobáľky, opekance, pupáľky... tradičný slovenský vianočný pokrm. Najčastejšie sa podávajú s makom, orechmi, tvarohom...ale chutnajú aj s bryndzou či kapustou. Ich názov a spôsob podávania sa v regiónoch líši. Z uvedeného množstva získate 250 g hotových bobáľkov. Podľa potreby ingrediencie zdvojnásobte.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
Náročnosť
stredná

Maslový žĺtkový krém

Maslový žĺtkový krém

250 gramov maslového krému vhodného na plnenie suchého sviatočného pečiva.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
Náročnosť
nízka

 
 

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť