Národné kuchyne
Viac
KURACIE MÄSO
Kuracia roláda s pečivovou plnkou
Jurgason 2 h. nízka
DIVINA
Plnená prepelica v slaninkovom obale
Jurgason 1 h. 30 min. stredná
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Jurgason 60 min. stredná
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Actifry Grilované pstruhy s rozmarínom
Jurgason 45 min. stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Prívarok Hokkaidó
Michal 30 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Jarná polievka s krupicovými knedličkami
Jurgason 25 min. nízka
RIZOTO
Hydinové rizoto
Jurgason 45 min. nízka
Kuracie roládky so žemľovou plnkou
Jurgason — stredná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Smotanový špenát s volským okom
Dada 30 min. nízka
Rizoto s hubami
Michal 40 min. nízka
Kuracie prsia s brokolicou
Norika 50 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Štefánska roláda
Elenka 2 h. stredná
ZÁKUSKY
Oblíž prst
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
Zeleninová polievka
Citrónové rezy
Fašírka s vajcom
SLANÉ CHUŤOVKY
Syrová roláda
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Medové rezy s orechovou grilážou
SUCHÉ PEČIVO
Kolieska s orechovým snehom
Ananásové rezy
Slávnostné jahodové rezy
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies