"Caesar salad" vytvoril v roku 1924 taliansky šéfkuchár Caesar Cardini vo svojej reštaurácií v Tichuane, Mexiko. Zostavovali ho v rámci šou priamo na stole pred klientom. V tom čase sa podával ešte bez ančovičiek.
Kuchtil
MichalČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Actifry recept na prípravu farebných a obľúbených špízov so zeleninou v zázvorovej marináde.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
25 min.Náročnosť
stredná
Rýchly recept na chutnú večeru alebo obed z kuracieho mäska a slanej schwarzwaldskej šunky
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Tip aj na nedeľný obed. Recept je energeticky odľahčený použitím jogurtu namiesto sladkej smotany, avšak na chutnosti skutočne netratí.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Podávame s varenými zemiakmi, alebo ryžou, podľa chuti aj s čerstvým zeleninovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchý a chutný obed na každý deň.
Kuchtil
NorikaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Recept na voňavé tymiánové kuracie rezne.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Lahodné kuracie mäso ochutené marinádou, zapečené so zemiakmi a cibuľkou.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
nízka
Klasické kuracie rezne podávame so zemiakovou kašou, zemiakovým šalátom, ryžou ... alebo len s chlebom a uhorkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchý recept na prípravú kuracích pŕs s hrozienkami a ananásom v parnom hrnci.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Chutná ľahká letná večera.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
ActiFry recept na prípravu šťavnatých grilovaných kuracích pŕs v pikantnej zázvorovej marináde.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
stredná
Jemne grilované medajlóniky z kuracách pŕs v marináde z feniklom a tymiánom.
Kuchtil
MichalČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Šalát bohatý na bielkoviny a foláty
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchý a pritom chutný recept na pšeničné placky s kuracím mäsom a dresingom.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Šťavnatá kuracina s chutným syrom - obed, či večera pre všetkých gurmánov. Pokrm je vhodné zaradiť aj do jedálnička ľudí s nadváhou, pričom prílohu by mal tvoriť šalát z čerstvej zeleniny poliaty olivovým olejom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Šťavnatá, voňavá kuracinka v cibuľkovej omáčke.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Chuťovo zaujímavý pokrm z hydinových párkov a kuracieho mäsa.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Šťavnaté kuracie prsia plnené jednoduchou plnkou zo syra a šunky pripravíme nielen na grile v prírode ale aj doma v grilovacej panvici.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Veľmi chutné kuracie mäso v syrovej omáčke podávame s ryžou zmiešanou so sladkou kukuricou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Ultra rýchle chutné kuracie rezne v kukuričných lupienkoch s bazalkou
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Lahodné, ľahké soté z kuracieho mäsa, doplnené farebnou a výživnou zeleninou. Vhodnou prílohou môže byť ryža alebo cestoviny.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Skutočne lahodná pochúťka. Podávame s ryžou, posypané čerstvou, prípadne sušenou, pažítkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Výdatné a chutné jedlo pre každého, koho čaká náročný deň.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka