Filter
Hustý guláš z hovädzieho a bravčového mäsa s chuťou piva.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Guláš zo sporáka na veľkú rodinnú oslavu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Bravčová guláš z kvalitného mäsa mangalice. Mäso z mangalice sa pre nižší obsah cholesterolu považuje za oveľa zdravšie, ako bežné bravčové mäso z ošípanej.
Kuchtil
MichalČas prípravy
3 h. Náročnosť
stredná
Cca 8 litrov vynikajúceho mäsového gulášu pripraveného v 16 litrovom smaltovanom kotlíku na horiacom borovicovom dreve. Počet porcií je priamo úmerný hladu a potrebe "pridať si dupľu" všetkých zúčastnených kuchárov a pomocníkov.
Kuchtil
MichalČas prípravy
4 h. Náročnosť
stredná
Klasický hustý guláš, ktorý najlepšie chutí s čerstvým chlebom. Nezabudnite ho zapiť, dobrým chladeným pivkom!
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchá gulášová polievka z bravčového mäsa a zemiakov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Recept na výnikajúce indicko-čínske jedlo z karfiolu, v jemne pikantnej omáčke (Gobi manchurian). Chutí veľmi aj deťom. Ak varíte len pre dospelákov, neváhajte zaradiť medzi koreniny viac pikantnej pasty, alebo štipľavé papričky.
Kuchtil
MichalČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká
Obľúbený nakladaný syr s bielou plesňou na povrchu plnený pikantnou plnkou a cibuľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná