Národné kuchyne
Viac
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno s koreňovou zeleninou
Dada 2 h. 30 min. stredná
Pečené bravčové mäso na cibuli s mrkvou
Dada 2 h. stredná
Bravčové na kremžskej horčici
Dada 60 min. nízka
MÄSOVÉ POLIEVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
Bravčový závitok s cuketou
Dada 1 h. 30 min. stredná
Pečené bravčové stehno
Jurgason 2 h. nízka
Pikantná kapustnica
Jurgason 60 min. stredná
Balkánsky plameň
Jurgason 60 min. nízka
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízka
Vyprážané bravčové mäso na sladkokyslo
Zuzka 40 min. stredná
Bravčové stehno s ustricovou omáčkou
Michal 2 h. 15 min. nízka
CESTOVINY
Ryžové rezance s bravčovým mäsom a hubami shiitake
Michal 30 min. nízka
Gyros na panvici a tzatziki
Michal 20 min. nízka
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
ZÁKUSKY
Oblíž prst
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Citrónové rezy
Fašírka s vajcom
SLANÉ CHUŤOVKY
Syrová roláda
Medové rezy s orechovou grilážou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
SUCHÉ PEČIVO
Kolieska s orechovým snehom
KOLÁČE
Orechový koláč s tvarohom a zapekaným snehom
Ananásové rezy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies