Chutný, zdravý a veľmi dobrý zeleninový guláš z indickej kuchyne. Podávame s ryžou. Druhy zeleniny v zeleninovom karí môžeme obmienať. Namiesto cukety použiť napríklad baklažán či tekvicu...
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká
Bravčová guláš z kvalitného mäsa mangalice. Mäso z mangalice sa pre nižší obsah cholesterolu považuje za oveľa zdravšie, ako bežné bravčové mäso z ošípanej.
Kuchtil
MichalČas prípravy
3 h. Náročnosť
stredná
Chutná a výborná vegetariánska zelenina inšpirovaná indickou kuchyňou. Môžeme konzumovať s ryžou, alebo ako samostatný pokrm, zvlášť pri držaní odľahčujúcej diéty.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Pomazánku podávame natretú na chlebe či pečive, chutí teplá aj studená.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka