Recept na prípravu paradajkovej omáčky a mäsových guľôčok vo fritéze ActiFry 2v1. Podávame s varenými zemiakmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Neuveriteľne nenáročná príprava fašírky pomocou domácej pekárničky.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
nízka
Sekaná z mletého mäsa so šampiňónmi a zeleninou. Podávame ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovým pyré.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
nízka
Chutný obed z mletého bravčového mäsa, šunky a syra. Podávame s varenými zemiakmi a obľúbenou omáčkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Obľúbený recept na klasickú plnenú papriku jednoducho uvarenú-upečenú v rúre.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Pečené špízy servírujeme s prílohami zo zemiakov. Vhodné sú aj k strukovinovým prívarkom a omáčkam.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Podávame teplý so špenátovým prívarkom a varenými zemiakmi. Chutí aj na studeno, ako slaný koláčik.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Čevabčiči z parného hrnca nevyzerá možno veľmi pohľadne, avšak jeho chuť je nerozoznateľná od vyprážanej varianty, ak nie lepšia. Mleté mäsá obsahujú v surovom stave pomerne veľa tuku a touto formou prípravy sa odbúra ďalšie nežiadúce nabaľovanie tukov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Skvelo chutnajúce guľaté fašírky plnené celým vajíčkom uvareným na tvrdo. Vraj nechýbajú na žiadnom pikniku na britských ostrovoch. Zaručene si ich obľúbite aj vy, dobré sú s chlebom, zemiakmi i s prívarkom. Odporúča sa vysmážať ich v oleji, ale dajú sa upiecť aj v rúre čím sa stanú trochu menej kalorické.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Podávame s pečivom a čerstvou zeleninou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Chutné zeleninovo-mäsové fašírky.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Fašírka plnená vajíčkom a hráškom. Ako plnku do fašírky je vhodné použiť aj inú zeleninu, prípadne údeniny. Podávame teplú s prívarkom, alebo zemiakovým pyré. Studenú s chlebom a kyslou uhorkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Farebná mäsová roláda vhodná na slávnostné príležitosti.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
1 h. 40 min.Náročnosť
stredná
Chutná rýchla večera. Žemle sú po zapečení na povrchu krásne chrumkavé, vo vnútri mäkučká mäsová plnka. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Actifry recept na lahodné bravčové fašírky s údeným syrom a kolieskami paradajky. Vhodnou prílohou sú zemiaky na akýkoľvek spôsob.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Chutné mäsové guľky podávame s knedľou a s niektorou z obľúbených omáčok (paradajkovou, kôprovou, chrenovou a pod.)
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Výborný klasický recept na tradične chutné a obľúbené fašírky. Podávame s varenými zemiakmi, nakrájanou čerstvou cibuľou a horčicou.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Chutné malé bravčovinky podávame so zemiakovými prílohami alebo čerstvými zeleninovými šalátmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Buchty sú najchutnejšie čerstvé, preto ich treba rýchlo zjesť :) Čo iste nebude taký veľký problém :)
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Návod ako si pripraviť rýchly a nenáročný obed zo zemiakov a mletého bravčového mäska, ktorý dobre zasýti a ešte lepšie chutí.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Recept na plnenú papriku podľa tradičného postupu zdedeného cez generácie. Papriky plnené zmesou ryže a mäska v sladkej hustej paradajkovej omáčke obľubujú rovnako dospelí aj deti.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Klasické chutné karbonátky z bravčového mäsa. Ako prílohu odporúčame zemiaky na akýkoľvek spôsob.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Obľúbené bravčovinky s jarným nádychom. Podávame s jarnou cibuľkou a klasicky s varenými zemiakmi a horčicou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
35 min.Náročnosť
nízka
Fašírku podávame šibačom na studeno, s tradičnou vekou. Tým, ktorí sa u nás zdržia až k obedu môžeme paštétu zohriať a podať so zemiakovou kašou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
vysoká