svetvomne.sk

 

Filter

 

 

ActiFry mäsové guľôčky s pórom

ActiFry mäsové guľôčky s pórom

Recept na prípravu paradajkovej omáčky a mäsových guľôčok vo fritéze ActiFry 2v1. Podávame s varenými zemiakmi.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná

Fašírka z domácej pekárničky

Fašírka z domácej pekárničky

Neuveriteľne nenáročná príprava fašírky pomocou domácej pekárničky.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
2 h.
Náročnosť
nízka

Šampiňónovo-mäsová sekaná s hráškom a kukuricou

Šampiňónovo-mäsová sekaná s hráškom a kukuricou

Sekaná z mletého mäsa so šampiňónmi a zeleninou. Podávame ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovým pyré.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 10 min.
Náročnosť
nízka

Bravčové plnené bochníčky

Bravčové plnené bochníčky

Chutný obed z mletého bravčového mäsa, šunky a syra. Podávame s varenými zemiakmi a obľúbenou omáčkou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná

Plnená paprika varená v rúre

Plnená paprika varená v rúre

Obľúbený recept na klasickú plnenú papriku jednoducho uvarenú-upečenú v rúre.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
stredná

Špízy z mletého mäsa

Špízy z mletého mäsa

Pečené špízy servírujeme s prílohami zo zemiakov. Vhodné sú aj k strukovinovým prívarkom a omáčkam.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
nízka

Mäsovo-zeleninový závin v lístkovom ceste

Mäsovo-zeleninový závin v lístkovom ceste

Podávame teplý so špenátovým prívarkom a varenými zemiakmi. Chutí aj na studeno, ako slaný koláčik.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná

Čevabčiči v parnom hrnci

Čevabčiči v parnom hrnci

Čevabčiči z parného hrnca nevyzerá možno veľmi pohľadne, avšak jeho chuť je nerozoznateľná od vyprážanej varianty, ak nie lepšia. Mleté mäsá obsahujú v surovom stave pomerne veľa tuku a touto formou prípravy sa odbúra ďalšie nežiadúce nabaľovanie tukov.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka

Škótske vajcia

Škótske vajcia

Skvelo chutnajúce guľaté fašírky plnené celým vajíčkom uvareným na tvrdo. Vraj nechýbajú na žiadnom pikniku na britských ostrovoch. Zaručene si ich obľúbite aj vy, dobré sú s chlebom, zemiakmi i s prívarkom. Odporúča sa vysmážať ich v oleji, ale dajú sa upiecť aj v rúre čím sa stanú trochu menej kalorické.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná

Mäsovo-hermelínové guľôčky na špajdli

Mäsovo-hermelínové guľôčky na špajdli

Podávame s pečivom a čerstvou zeleninou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná

Tekvicové fašírky s mäsom

Tekvicové fašírky s mäsom

Chutné zeleninovo-mäsové fašírky.

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
stredná

Plnená fašírka

Plnená fašírka

Fašírka plnená vajíčkom a hráškom. Ako plnku do fašírky je vhodné použiť aj inú zeleninu, prípadne údeniny. Podávame teplú s prívarkom, alebo zemiakovým pyré. Studenú s chlebom a kyslou uhorkou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
stredná

Plnená bravčová roláda

Plnená bravčová roláda

Farebná mäsová roláda vhodná na slávnostné príležitosti.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
1 h. 40 min.
Náročnosť
stredná

Zapekané žemle plnené mäsom

Zapekané žemle plnené mäsom

Chutná rýchla večera. Žemle sú po zapečení na povrchu krásne chrumkavé, vo vnútri mäkučká mäsová plnka. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
stredná

Actifry labužnícke bravčové fašírky

Actifry labužnícke bravčové fašírky

Actifry recept na lahodné bravčové fašírky s údeným syrom a kolieskami paradajky. Vhodnou prílohou sú zemiaky na akýkoľvek spôsob.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

Mäsové guľky s knedľou a omáčkou

Mäsové guľky s knedľou a omáčkou

Chutné mäsové guľky podávame s knedľou a s niektorou z obľúbených omáčok (paradajkovou, kôprovou, chrenovou a pod.)

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
50 min.
Náročnosť
nízka

Čevabčiči

Čevabčiči

Výborný klasický recept na tradične chutné a obľúbené fašírky. Podávame s varenými zemiakmi, nakrájanou čerstvou cibuľou a horčicou.

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

Bravčovinky

Bravčovinky

Chutné malé bravčovinky podávame so zemiakovými prílohami alebo čerstvými zeleninovými šalátmi.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
nízka

Slané mäsovo-kapustové buchty

Slané mäsovo-kapustové buchty

Buchty sú najchutnejšie čerstvé, preto ich treba rýchlo zjesť :) Čo iste nebude taký veľký problém :)

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
Náročnosť
stredná

Prekladané zemiaky s mletým mäsom

Prekladané zemiaky s mletým mäsom

Návod ako si pripraviť rýchly a nenáročný obed zo zemiakov a mletého bravčového mäska, ktorý dobre zasýti a ešte lepšie chutí.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
stredná

Plnená paprika

Plnená paprika

Recept na plnenú papriku podľa tradičného postupu zdedeného cez generácie. Papriky plnené zmesou ryže a mäska v sladkej hustej paradajkovej omáčke obľubujú rovnako dospelí aj deti.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
Náročnosť
stredná

Karbonátky

Karbonátky

Klasické chutné karbonátky z bravčového mäsa. Ako prílohu odporúčame zemiaky na akýkoľvek spôsob.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
nízka

Jarné čevabčiči s medvedím cesnakom

Jarné čevabčiči s medvedím cesnakom

Obľúbené bravčovinky s jarným nádychom. Podávame s jarnou cibuľkou a klasicky s varenými zemiakmi a horčicou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
35 min.
Náročnosť
nízka

Veľkonočná mäsová fašírka

Veľkonočná mäsová fašírka

Fašírku podávame šibačom na studeno, s tradičnou vekou. Tým, ktorí sa u nás zdržia až k obedu môžeme paštétu zohriať a podať so zemiakovou kašou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 20 min.
Náročnosť
vysoká

 

 
 

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť