Klasická kapustnica s mäsom, sušenými slivkami a pikantnou klobáskou, ktorá jej pridá charakteristickú chuť.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Jemné, pečené bravčové stehno špikované údenou slaninou. Odporúčame podávať s dusenými zemiakmi a s kyslou uhorkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Chutne upravené bravčové plece, naplnené slaninkou, vajíčkom a kapustou na šťave.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Obľúbené pečené bravčové na zelenine. Podávame so zemiakovou prílohou, s kyslou uhorkou či chutným cviklovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Polievku servírujeme s lyžičkou bieleho jogurtu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Podávame s ľahkým zemiakovým pyré.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
18-20 porcií skvelej kapustnice na veľkú silvestrovskú párty. Varíme vo veľkom, najmenej 8 litrovom hrnci.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná