Buchty sú najchutnejšie čerstvé, preto ich treba rýchlo zjesť :) Čo iste nebude taký veľký problém :)
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Vianočná kapustnica by mala byť redšia, mala by plniť úlohu akéhosi predjedla pred štedrovečernou hostinou. Aj keď jej uvarené množstvo zvádza k skonzumovaniu plného taniera, myslite na to, že je ešte lepšia na druhý deň, keď chvíľu postojí :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
nízka
Obľúbený segedínsky guláš, tentokrát s hovädzím mäsom a množstvom smotany. Podávame s knedľou, alebo chlebom. Komu ako chutí :)... rozhodne si pochutíte všetci! Odporúčame pri príprave použiť kvasenú kapustu s vínom, segedínsky je s ňou skvelý!
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Polievku servírujeme s lyžičkou bieleho jogurtu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Vegetariánsky segedínsky guláš s tofu. Podávame klasicky: s parenou knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Obľúbená prekladaná kapusta s mletým hovädzím mäsom s ryžou, hovädzou klobásou, zaliata smotanou. Je to skutočne pochúťka!
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Hustá polievka z kyslej kapusty, šošovice, mäsa a klobások.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
stredná
Placky plné tých najlepších chutí.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Vynikajúca klasika z maďarskej kuchyne. Podávame s parenou knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Podávame klasicky, s parenou žemľovou knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
stredná
18-20 porcií skvelej kapustnice na veľkú silvestrovskú párty. Varíme vo veľkom, najmenej 8 litrovom hrnci.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Klasická kapustnica s mäsom, sušenými slivkami a pikantnou klobáskou, ktorá jej pridá charakteristickú chuť.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Plný hrniec vynikajúcej polievky na vianočný či silvestrovský stôl. Nič však nebráni tomu, uvariť si túto kapustničisko hocikedy počas celého roku.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Kapustnicu - polievku z kvasenej kapusty podávame s chlebom, vianočkou a podľa chuti si môžeme na ňu v tanieri pridať kyslú smotanu. Chutí ako v zime tak v horúcom lete, preto si ju varme častejšie a nie iba na Vianoce.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
nízka
8 litrový hrniec tej najskvelejšej kapustnice, 18 porcií pre celú veľkú rodinu alebo priateľov. Podávame s čerstvým chlebíkom a podľa chuti aj s kopčekom kyslej smotany na porcii.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 10 min.Náročnosť
stredná
Chutne upravené bravčové plece, naplnené slaninkou, vajíčkom a kapustou na šťave.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná