Veľký hrniec, hustej desiatovej polievky, plnej zeleniny, zemiakov a fankfurtských párkov :) (a preto frankfurtská šošovicová...)
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
vysoká
Vynikajúca, jemne pikantná rybacia polievka z pangasiusa. Jednoduchá a rýchla príprava.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Obľúbené pečené bravčové na zelenine. Podávame so zemiakovou prílohou, s kyslou uhorkou či chutným cviklovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Podávame s cestovinami alebo parenou žemľovou knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Mäkučké a šťavnaté hovädzie vo fantastickej vínovej omáčke so zeleninou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 50 min.Náročnosť
vysoká
Recept na vykostené marinované kuracie stehná s prílohou zo zemiakov, mrkvy a cibule.
Kuchtil
MichalČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Letná pochúťka s čerstvými sezónnymi hubami na paprike, cibuľke a mrkve s vajíčkom.
Kuchtil
MichalČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Pri skromnosti tri porcie :) skutočnej kuracej lahôdky.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 15 min.Náročnosť
stredná
Jemná držková polievka z teľacích držiek, bez cibule v zápražke.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Hustá polievka z obľúbených jesenných húb so zemiakmi a zeleninou. Táto hubová polievka vás nielen zasýti, ale aj zahreje!
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Ľahký a chutný bezmäsitý obed nielen pre vegetariánov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
25 min.Náročnosť
stredná
Vynikajúca roláda z vykosteného kurčaťa plnená mäsovou plnkou. Servírujeme teplú so zemiakovým pyré. Chutná aj na studeno s pečivom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Hustá rybacia polievka, plná zeleniny, obohatená o obľúbený medvedí cesnak.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Hustá desiatová polievka. Podávame s chlebom alebo pečivom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 20 min.Náročnosť
nízka
Recept na jednoduché ale chutné hydinové srdiečka s mrkvou a šampiňónmi v smotanovej omáčke.
Kuchtil
MichalČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Sezónna dobrota gulášového typu nasýti a zahreje v chladnejších jesenných dňoch.
Kuchtil
MichalČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Jemné, pečené bravčové stehno špikované údenou slaninou. Odporúčame podávať s dusenými zemiakmi a s kyslou uhorkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Falošná držková polievka z hlivy ustricovej je rovnako chutná ako pravá držková.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka