Recept na staré dobré klasické jedlo z hovädzieho mäsa. Podávame s ryžou, zemiakmi, môžeme aj s knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 40 min.Náročnosť
stredná
Kapustnicu - polievku z kvasenej kapusty podávame s chlebom, vianočkou a podľa chuti si môžeme na ňu v tanieri pridať kyslú smotanu. Chutí ako v zime tak v horúcom lete, preto si ju varme častejšie a nie iba na Vianoce.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
nízka
18-20 porcií skvelej kapustnice na veľkú silvestrovskú párty. Varíme vo veľkom, najmenej 8 litrovom hrnci.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Vianočná kapustnica by mala byť redšia, mala by plniť úlohu akéhosi predjedla pred štedrovečernou hostinou. Aj keď jej uvarené množstvo zvádza k skonzumovaniu plného taniera, myslite na to, že je ešte lepšia na druhý deň, keď chvíľu postojí :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
nízka
8 litrový hrniec tej najskvelejšej kapustnice, 18 porcií pre celú veľkú rodinu alebo priateľov. Podávame s čerstvým chlebíkom a podľa chuti aj s kopčekom kyslej smotany na porcii.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 10 min.Náročnosť
stredná
Hustá desiatová polievka. Podávame s chlebom alebo pečivom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 20 min.Náročnosť
nízka
Hustá polievka z kyslej kapusty, šošovice, mäsa a klobások.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
stredná