Jednoduchá desiatová polievka, vďaka použitiu sterilizovanej fazule rýchla na prípravu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
35 min.Náročnosť
stredná
Cca 8 litrov vynikajúceho mäsového gulášu pripraveného v 16 litrovom smaltovanom kotlíku na horiacom borovicovom dreve. Počet porcií je priamo úmerný hladu a potrebe "pridať si dupľu" všetkých zúčastnených kuchárov a pomocníkov.
Kuchtil
MichalČas prípravy
4 h. Náročnosť
stredná
Bravčová guláš z kvalitného mäsa mangalice. Mäso z mangalice sa pre nižší obsah cholesterolu považuje za oveľa zdravšie, ako bežné bravčové mäso z ošípanej.
Kuchtil
MichalČas prípravy
3 h. Náročnosť
stredná
Guláš zo sporáka na veľkú rodinnú oslavu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Obľúbené placky plnené chutnou pikantnou pečienkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká
Hustá polievka, zo štyroch druhov fazúľ a cícera, s vynikajúcim údeným kolienkom. Polievku odporúčame uvariť vo väčšom množstve, nakoľko ju budete chcieť raňajkovať, obedovať i večerať pre jej neodolateľnú chuť.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Hustá polievka z obľúbených jesenných húb so zemiakmi a zeleninou. Táto hubová polievka vás nielen zasýti, ale aj zahreje!
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Vynikajúci jednoduchý granadír či granadír pochod, granadír marš, alebo len cestoviny so zemiakmi. Na jeho prípravu môžeme použiť varené zemiaky či cestoviny, ktoré nám zvýšili pri príprave iného pokrmu, alebo si uvaríme čerstvé.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Placky plné tých najlepších chutí.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Chutný kelový prívarok s kuracími kúskami v jemnej omáčke. Podávame s volským okom a čerstvým chlebom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Sezónna dobrota gulášového typu nasýti a zahreje v chladnejších jesenných dňoch.
Kuchtil
MichalČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Klasický hustý guláš, ktorý najlepšie chutí s čerstvým chlebom. Nezabudnite ho zapiť, dobrým chladeným pivkom!
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Obľúbená pochúťka pre všetkých milovníkov pečených bravčových kolien :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 40 min.Náročnosť
stredná
Hustá desiatová polievka. Podávame s chlebom alebo pečivom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 20 min.Náročnosť
nízka
Výborná bryndzová polievka pre celú rodinu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka
Hustá hlivová polievka pikantnej chuti. Množstvo korenín môžete zredukovať, prípadne niektoré podľa chuti ani nepoužiť. Nekorenená bude chutiť aj deťom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Porcie voňavého mäsa so zemiakmi a šampiňónmi. Jednoduchá príprava, jednoduché servírovanie.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
nízka
Skvelá, zdravá a chutná hlivová cesnačka.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchý recept na prípravu hlivového gulášu so zemiakmi
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Pečené vykostené kuracie stehná na zemiakoch, zapečené s troma druhmi syrov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 15 min.Náročnosť
vysoká
Jednoduchá gulášová polievka z bravčového mäsa a zemiakov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Výborná desiatová polievka. Podávame s čerstvým pečivom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná